Introduksjonskurs kvinnelige hormoner (IK3)

Published by

on

I dette 4-timers hormonkurset vil Rebekka Nøkling gi deg en enkel introduksjon inn i dette fagfeltet. Du vil få innsikt og forståelse for hvordan din livshistorie påvirker dine kvinnelige hormoner. Videre vil du få konkrete råd og øvelser som vil gi deg en bedre hormonbalanse, ny energi, bedre søvn, mer overskudd og gleden tilbake i hverdagen!

Ved å forstå hvordan dine hormoner ble påvirket av: svangerskapet til din mor, hvordan din mor (eller hovedomsorgsperson) hadde det i de første leveårene dine og videre hvordan du ble oppdratt i barndom- og ungdomstiden, ja så kan du få viktig informasjon om hva som påvirker din egen hormonhelse i dag. Dette gjør det også lettere å hjelpe kroppen tilbake til en god hormonbalanse, fordi du og din livshistorie er unik, og denne informasjonen vil bidra til at vi finner gode løsninger for deg!

I dette kurset vil vi se på hormonbalansen gjennom livet – og hvordan dette påvirker deg i dag. Punktene og periodene vi går i gjennom er:

  1. FORSTÅ MOR-DATTER FORHOLDET OG BLI BEVISST PÅ INFORMASJONEN DU KAN FINNE I DIN FAMILIEHISTORIE PÅ MORSIDEN
  2. PUBERTETEN – FRA JENTE TIL KVINNE!
  3. PERIMENOPAUSEN
  4. OVERGANGSALDEREN (MENOPAUSEN)
  5. POSTMENOPAUSEN

Du vil i dette kurset bli kjent med dine hormoner: progesteron og østrogen. Du vil også få en faglig og praktisk innføring i øvelser som er valgt ut for å redusere kortisol (stresshormonet) og videre balansere de kvinnelige hormonene. Hver av øvelsene som er satt sammen til et program, forklares og vises gjennom undervisningsvideoer – slik at vi hjelper deg til å få en bedre hormonbalanse.

Tre-trinns-kvinnemodellen – som påvirker dine hormoner direkte. Rebekka vil også gi deg et innblikk i den viktige balansen mellom det hun liker å kalle: «den lille piken», «den voksne og praktiske kvinnen» og «den naturlige erotiske kvinnen». Fordi en ubalanse mellom disse tre, vil lett føre til en hormonubalanse – som både går utover kropp og sinn. Resultatet blir ofte en «energikonto i minus» og at vi blir unødvendig slitne og mer sårbare for relasjonsstress.

Dato/tid: 12. mars 2024
De neste datoene for nye onlinekurs er: 12. april og videre hver 12. i måneden gjennom hele 2024 (og ja: du kan allerede melde deg på det kurset med datoen som passer deg best)

Undervisningsform: Online

Tilgang til undervisningsmateriale online: 3 mnd

Kursbevis: Du får et kursbevis fra Empowerment Akademiet og Studieforbundet.

Kursledere: Rebekka Nøkling

NB! Lanseringspris: 1500,-/deltager

Påmelding per epostinfo@mpoweracademy.org

Betaling (som sikrer deg plassen din og Early bird): Vipps (bedriftskonto, dvs. ingen gebyr for deg som kunde) til: LIVSLYST & MOTIVASJON AS #628771
Dersom du trenger en faktura så gi oss beskjed i eposten ved påmeldingen.

FOR HJELP TIL PÅMELDING, MER INFORMASJON ELLER SPØRSMÅL OM FEELGOOD-KURSENE: Ta kontakt med kurs- og fagansvarlig Rebekka Nøkling ved å sende en e-post: rebekka@mpoweracademy.org eller ring/sms henne på mob: +47 900 71 428.

Rebekka Nøkling (53 år): Gründer/eier av Livslyst & Motivasjon AS – som eier LivslystMagasinetLivslyst & Motivasjon Senteret og mPOWER AkademietRebekka er en profilert foredragsholdercoach/mental trenermedisinsk hormonyogalærerhelsejournalist, forfatter og podcastprogramleder – som er kjent for sin historiefortelling innen forskningsformidling – både nasjonalt og internasjonalt. Hun har en unik og sammensatt fagkompetanse innen medisinsk genforskning, biokjemi, endokrinologi (læren om hormoner), molekylærbiologi og psykologi. Rebekka har en bred og lang ledererfaring fra næringslivet innenfor internasjonal “Life Science”, i helsesektoren og ved Universitetet i Oslo de siste 25 årene. I tillegg til å holde foredrag for bedrifter, organisasjoner, private grupper og pasientforeninger – så holder hun også foredrag for medisinstudenter og helsepersonell. Rebekka er med i et internasjonalt lederprogram ved Harvard University innen fagfeltet Lifestyle Medicine og i tillegg rektor ved Empowerment Akademiet. Hun er ekspert i Destinasjon Glede prosjektet til Björg ThorhallsdottirRebekka er også styremedlem i Studieforbundet næring og samfunn og Ambassadør i MediYoga Förbundet Sverige – for å bidra aktivt med sin brede faglige kompetanse.

ØNSKER DU Å GI DETTE MAT & HORMONBALANSEKURSET SOM ET GAVEKORT så hjelper vi deg med glede å lage et personlig gavekort om du vil – hvor både bilde og navn av den du vil overraske kan integreres i gavekortet.

Reklame

about:blank

Innstillinger for fortrolighet

Andre hormonbalanserende online-kurs for kvinner:

FEELGOOD HORMONKURSET for alle kvinner mellom 18-98 år (FGHO1, 10 timer)

Hormonkurs – FOR KVINNER (VK1, 10 timer)

Mat- og hormonkurs – FOR KVINNER (VK2, 10 timer)

Ett svar til «Introduksjonskurs kvinnelige hormoner (IK3)»

  1. Hormonkurs (VK1) – FOR KVINNER: – LME kursportalen avatar

    […] Introduksjonskurs kvinnelige hormoner (IK3) […]

    Liker

Legg igjen en kommentar