Boost hormonene og hjernen din og øk din prestasjon og robusthet – med Anniken Binz og Rebekka Nøkling (NB1)

Published by

on

Vi gir deg tipsene til hvordan du kan øke din gjennomføringskraft – ved å hjelpe kroppen din til å få mer overskudd og trene deg opp mentalt – og ja: vi lover deg masse inspirasjon og faglig påfyll!

NB! Kun 10 plasser!

Bli med på vår neste 2 dagers NB-workshop i Oslo 13. og 14. mars: Du får faglig forankret kunnskap og øvelser som booster hormonene dine, så de spiller på lag med kropp og sinn. Anniken og Rebekka har personlig valgt ut en restart-pakke for deg som vil gi deg selv den egenomsorgen og egenkjærligheten som du fortjener!

Anniken Binz og Rebekka Nøkling gleder seg til å ta imot 10 nye heldige deltagere og gi dem to herlige kvelder med mange konkrete råd, øvelser og godbiter som skaper balanse og godfølelse – helt ned på hjerne, celle- og gennivå.

Du vil oppnå økt fokus og overskudd, så du kan få til det du ønsker å realisere i livet ditt – både på jobb og hjemmearenaen. Vi lover deg mange aha-opplevelser, «brikker som faller på plass» – og to inspirasjonskvelder som vil motivere deg videre på veien!

Undervisningen baseres på mental trening og forskningsbaserte: mestringsverktøy, metoder og øvelser som er forankret i fagmiljøet til Havard Medical School innen fagfeltet Lifestyle Medicine, fra toppidretten og Østens visdom.

Du vil også få høre mer om hvordan du kan balansere kroppen din og få frem overskuddet: fysisk, mentalt og hormonelt – som påvirker livskvaliteten din positivt ved at du får mer energi, empowerment (selvstyrking) og restitusjon (slik toppidrettsutøvere integrerer dette i hverdagen sin for å oppnå sine mål).

Mat som booster hormonene: Du vil få smake og få oppskriften på «Food for your brain» den første kvelden. Så vil du lære mer om mat som hjelper deg med en «hormonell detox», den andre kvelden – for å bli kvitt østrogenmetabollitter som oppstår når kvinner får østrogendominans – enten fordi de er kommet i perimenopausen, menopausen eller stresser for mye og for lenge uten å hente seg inn igjen.

Dato og tid: 13. og 14. mars 2024 kl 16:30 – 21:00
NB! Kun 10 plasser!
Pris: 4500,-
Early bird: 3999,- t.o.m. 31. januar. 2024
Påmelding per epost: info@mpoweracademy.org
Betaling (som sikrer deg plassen din): Vipps (bedriftskonto, dvs. ingen gebyr for deg som kunde) til: LIVSLYST & MOTIVASJON AS #628771
Dersom du trenger en faktura så gi oss beskjed i eposten ved påmeldingen.

PROGRAM:
Onsdag 13. mars
16:30 – 17:00 Velkommen!
17:00 – 18:00 Hormonene i hjernen som gir deg godfølelse og bedre søvn
18:00 – 18:45 Mat som booster hormonene i hjernen din positivt!
18:45 – 20:15 Mental trening for økt prestasjon
20:15 – 21:00 Innføring i forskningsbasert Yoga Nidra – for å restituere kropp og sinn – og som hjelper hjernen din til å bli mer kreativ og løsningsorientert!

Torsdag 14. mars
16:30 – 17:30 Mat som booster de kvinnelige hormonene dine!
17:30 – 19:00 Den viktige balansen mellom de kvinnelige hormonene – gjennom hele livet – og litt om hva som skjer mentalt, fysisk og emosjonelt om de kommer i ubalanse
19:15 – 20:30 Mental trening for økt prestasjon
20:30 – 21:00 Hormonboost-øvelser for å skru på livsgleden og gjennomføringskraften! Avslutning.

OM KURSLEDERNE:

Anniken Binz: Gründer og mental trener, coach og terapeut, og formidler kunnskapen sin gjennom kurs, foredrag, sosiale medier og podcasten «Level Up med Anniken Binz. Anniken er utdannet samfunnsgeograf og har en bakgrunn fra både den humanitære sektor og modellbransjen, som sponset basehopper og eier av et yoga og helsesenter. Anniken har et brennende engasjement for både mental og fysisk helse, og kombinerer sin brede fagbakgrunn og livserfaring med sin kompetanse fra yoga og mindfullness for å hjelpe mennesker til varig livsstilsendring og et liv de elsker. Anniken er samarbeidspartner med Livslyst & Motivasjon AS og faglig innholdsleverandør til mPOWER-utdannelsesmoduler og kurs. Samarbeidet med Rebekka Nøkling har også resultert i helt nye og spennende utviklinger, slik som NB-Programmet som lanseres i januar 2024.

Rebekka Nøkling: Grunnleggeren av Livslyst & Motivasjon AS – som eier Livslyst & Motivasjon Senteret og mPOWER Akademiet som ble stiftet i 2018 – med et mål om å ta et aktivt sosialt ansvar og få flere til å bli “kronisk friske” i samfunnet vårt. Rebekka jobber daglig som coach, mental trener og parterapeut i sin privatpraksis på Majorstuen i Oslo. I tillegg har Rebekka en spisskompetanse innen lederutvikling og hun hjelper bedrifter til å skape en vinnerkultur med gode resultater og færre sykmeldinger. Tusenvis av: ledere, mellomledere og ansatte har fått mer empowerment, en positiv selvutvikling og vekst på arbeidsarenaen ved å bruke LIVSLYST & EMPOWERMENT METODEN. Hun har selv en 25 års lang og bred ledererfaring innen «Life Science». Rebekka er med i et internasjonalt fagmiljø og i lederprogrammet ved Harvard University innen fagfeltet «Lifestyle Medicine«. Hun har en unik og sammensatt fagkompetanse innen medisinsk genforskning, biokjemi, ernæring, endokrinologi (læren om hormoner), molekylærbiologi, psykologi, hjernetrim og prosjektledelse. Rebekka er en profilert foredragsholder, ettertraktet medisinsk hormonyogalærer, allsidig helsejournalist og inspirerende sakprosaforfatter – som er kjent for sin historiefortelling innen forskningsformidling – både nasjonalt og internasjonalt.  Rebekka er også styremedlem i Studieforbundet næring og samfunn som ligger direkte under Kunnskapsdepartementet og Ambassadør i MediYoga Förbundet Sverige – for å bidra aktivt med sin brede faglige kompetanse. Les mer om Rebekka Nøkling sin faglige bakgrunn her

Undervisningsform: klasseundervisning i Livslyst & Motivasjon SENTERET og på Livslyst-kjøkkenet vårt.

Sted: Ny inngang: Trudvangveien 5C, 0364 Oslo (100 m fra Majorstua-krysset)

Kursbevis: Du får et kursbevis fra Empowerment Akademiet og Studieforbundet.

Kursledere/fagansvarlige: Anniken Binz og Rebekka Nøkling

FOR MER INFORMASJON ELLER SPØRSMÅL OM FEELGOOD-KURSENE: Ta kontakt med kurs- og fagansvarlig Rebekka Nøkling ved å sende en e-post: rebekka@mpoweracademy.org eller ring/sms henne på mob: +47 900 71 428.

GI KURSET I GAVE TIL DEG SELV ELLER EN DU ER GLAD I?

ØNSKER DU Å GI DETTE MAT & HORMONBALANSEKURSET SOM ET GAVEKORT så hjelper vi deg med glede å lage et personlig gavekort om du vil – hvor både bilde og navn av den du vil overraske kan integreres i gavekortet.

Livslyst-hilsen
Anniken Binz og Rebekka
Nøkling

Legg igjen en kommentar