Bli med på vårt populære FEELGOOD mat- og hormonkurs – som du nå også kan ta online!

Published by

on

FEELGOOD hormonkursene med Elise Nøkling-Eide og Rebekka Nøkling har blitt så populære at vi også lanserte det første online FEELGOOD-kurset i januar 2024 – og ja: du kan nå melde deg på fortløpende på online-kurset (FGHO1). Men vi fortsetter også med våre personlige og eksklusive kombinasjonskurs (FGH1) i Oslo, og det neste kurset er allerede søndag 26. mai!

«FEELGOOD HORMONKURSET FOR ALLE KVINNER mellom 18-98 år!» (FGH1 og FGHO1 som er online):

I dette 10-timers kurset (live eller online) vil Elise og Rebekka dele sine personlige tips for å gi deg: konkrete råd og verktøy, inspirasjon, sunne og nye biokjemiske ernæringstips, gode matoppskrifter, lære deg hvordan du enkelt kan gjennomføre en «hormonell detox» for å få mer overskudd, profesjonelle restituerings- og treningstips fra toppidretten for å hjelpe vonde muskler og redusere betennelser ved å hjelpe lymfesystemet til å komme tilbake i balanse, mentale treningstips, empowermentøvelser og stressmestringsøvelser som balanserer hormonene dine. Du vil få innsikt i og forstå viktigheten av de 6 pilarene i Lifestyle Medicine fra Harvard Medical School, som er en av verdens mest anerkjente medisinske fagmiljøer – og som vi er en del av.

Målet med dette kurset er at du skal få: mer overskudd, hjelpe hjernen din til å fungere optimalt, restituere både kropp og sinn – og skape ny energi helt ned på celle- og gennivå. Du vil få masse faglig påfyll på en forståelig og morsom måte som vil øke din motivasjon – slik at du kan få mer gjennomføringskraft og skape varige positive endringer i livet ditt: fysisk, mentalt, emosjonelt og hormonelt!

KURSLEDERE:
Elise Nøkling-Eide (25 år): Elise jobber daglig som toppidrettsutøver som profesjonell ballerina i Nasjonalballetten og har vært ansatt i Den Norske Opera & Ballett i 7 år. Hun har en Bachlor i klassisk ballett fra Statens Ballehøyskole/KHiO.

Elise Nøkling-Eide er profesjonell ballerina i Nasjonalballetten i Den Norske Opera & Ballett. I tillegg er hun mPOWER-Agent og Empowerment-lærer ved Empowerment Akademiet. Hun er også fagansvarlig og kursleder for Feelgood-hormonkursene.

I tillegg er Elise sertifisert Spesial mPOWER Agent, prosjektleder for Livslyst & Empowerment treningsplattformen og Empowerment-lærer – utdannet ved Empowerment Akademiet og Livslyst & Motivasjon som er en del av Studieforbundet næring og samfunn – som er ett av fire studieforbund som er direkte tilknyttet Kunnskapsdepartementet: www.mpoweracademy.org

Rebekka Nøkling er en del av fagmiljøet på Harvard Medical School og forskningsformidler av Lifestyle Medicine. Hun eier Livslyst & Motivasjon AS og Empowerment Akademiet. Hun jobber som coach, foredragsholder og medisinsk hormonyogalærer.

Rebekka Nøkling (53 år): Gründer/eier av Livslyst & Motivasjon AS – som eier Livslyst & Motivasjon Senteret, LivslystMagasinet, LivslystStudioet og mPOWER Akademiet. Rebekka er en profilert foredragsholder, coach/mental trener, medisinsk hormonyogalærer, helsejournalist, forfatter og podcastprogramleder – som er kjent for sin historiefortelling innen forskningsformidling – både nasjonalt og internasjonalt. Hun har en unik og sammensatt fagkompetanse innen medisinsk genforskning, biokjemi, endokrinologi (læren om hormoner), molekylærbiologi og psykologi. Rebekka har en bred og lang ledererfaring fra næringslivet innenfor internasjonal “Life Science”, i helsesektoren og ved Universitetet i Oslo de siste 25 årene. I tillegg til å holde foredrag for bedrifter, organisasjoner, private grupper og pasientforeninger – så holder hun også foredrag for medisinstudenter og helsepersonell. Rebekka er med i et internasjonalt lederprogram ved Harvard University innen fagfeltet Lifestyle Medicine og i tillegg rektor ved Empowerment Akademiet. Hun er ekspert i Destinasjon Glede prosjektet til Björg Thorhallsdottir. Rebekka er også styremedlem i Studieforbundet næring og samfunn og Ambassadør i MediYoga Förbundet Sverige – for å bidra aktivt med sin brede faglige kompetanse.


TESTIMONAL – fra kursdeltager:

«Tusen takk for en innholdsrik, motiverende og veldig koselig kursdag sammen med dere, Elise og Rebekka. Veldig nyttig å lære mer om hormonene våre og hvordan vi gjennom kosten bedre kan støtte dem. Imponert over all den gode maten, de gode samtalene rundt det koselige spisebordet, interessant teori og fine øvelser. Dere er et fint team. Kurset kan absolutt anbefales!» (Tone B. Haugerud)

Tone jobber som fotograf og fotolærer og var med på FEELGOOD hormonkurset i 22. oktober 2023

1. VIL DU SIKRE DEG EN PLASS PÅ NESTE KURS?
Neste heldags FEELGOOD & EMPOWERMENT MAT- OG HORMONKURS (FGH1) i Oslo er søndag 26. mai, kl 11.00-20.00. Elise og Rebekka inviterer deg hjem til vårt helt nye LIVSLYST-kjøkken og lover deg en herlig dag med masse godfølelse og glede!

NB! Det er maks 10 deltagere per kurs, så her gjelder «første mann til mølla prinsippet»!

Undervisningsform: klasseundervisning i Livslyst & Motivasjon SENTERET og på Livslyst-kjøkkenet vårt.

Sted: Kirkeveien 67, 0364 Oslo (100 m fra Majorstua-krysset). MERK: Inngang Trudvangveien 5C.

Kursbevis: Du får et kursbevis fra Empowerment Akademiet og Studieforbundet.

Kursledere: Elise Nøkling-Eide og Rebekka Nøkling

NB! Early bird pris helt frem til 17. mai (FGH1): 2950,-/deltager. Vanlig pris: 3550,-/deltager. Kursavgiften inkl. mat tre ganger gjennom hele dagen som lages og serveres på kurset – så ja: kom sulten!

Påmelding per epostinfo@mpoweracademy.org

Betaling (som sikrer deg plassen din og Early bird): Vipps (bedriftskonto, dvs. ingen gebyr for deg som kunde) til: LIVSLYST & MOTIVASJON AS #628771
Dersom du trenger en faktura så gi oss beskjed i eposten ved påmeldingen.

2. VIL DU BLI MED PÅ VÅRT NYE ONLINE-KURS? Det er en glede å tilby alle som ikke kan være med på våre FEELGOOD HORMONKURS (FGHI) i Oslo et online-alternativ på samme kurs: FEELGOOD & EMPOWERMENT MAT- OG HORMONKURS (FGHO1)

Undervisningsform: Online

Tilgang til undervisningsmateriale online: 6 mnd

Kursbevis: Du får et kursbevis fra Empowerment Akademiet og Studieforbundet.

Kursledere: Elise Nøkling-Eide og Rebekka Nøkling

NB! Lanseringspris (FGHO1): 2990,-/deltager (i tillegg til vanlig undervisning så inkl. 12 matvideoer, bonusmateriale og ekstraforedrag)

Påmelding per epostinfo@mpoweracademy.org

Betaling (som sikrer deg plassen din): Vipps (bedriftskonto, dvs. ingen gebyr for deg som kunde) til: LIVSLYST & MOTIVASJON AS #628771
Dersom du trenger en faktura så gi oss beskjed i eposten ved påmeldingen.

FOR HJELP TIL PÅMELDING, MER INFORMASJON ELLER SPØRSMÅL OM FEELGOOD-KURSENE: Ta kontakt med kurs- og fagansvarlig Rebekka Nøkling ved å sende en e-post: rebekka@mpoweracademy.org eller ring/sms henne på mob: +47 900 71 428.

GI BORT KURSET I GAVE TIL EN DU ER GLAD I?


ØNSKER DU Å GI DETTE MAT & HORMONBALANSEKURSET SOM ET GAVEKORT så hjelper vi deg med glede å lage et personlig gavekort om du vil – hvor både bilde og navn av den du vil overraske kan integreres i gavekortet.

Livslyst-hilsen
Elise og Rebekka